0727.329.733 / 0722.588.659
0727.329.733, 0722.588.659
arta fierului
arta fierului
arta fierului
arta fierului
Următorul transport în 9 zile
Număr produse 1242
Număr produse în promoție 429
Ultima actualizare 22.01.2021 14:06:17
Fier forjat descriere

Arta fierului vă pune la dispoziție o gamă largă de elemente din fier forjat  pentru realizarea lucrărilor precum porți, balustrade, garduri, balcoane, stâlpi și diverse ornamente pentru casă și gradină.

Forma de artă reprezentată de fierul forjat alimentează două necesități ale ființei umane: protecție și frumusețe. Lucrările din fier forjat reprezintă opere de artă care rămân mereu în tendițele actuale ale modei indiferent de perioada în care ne aflăm sau influențele moderne ale vremii care survin pe parcurs. 

Arta fierului comercializează elemente din fier forjat pentru porți, balcoane, elemente pentru balustrade și garduri, stâlpi de pornire, stâlpi și elemente de acoperire pentru stâlpi, mână curentă și mânere, elemente pentru garduri, elemente de prindere laterală și ornamente pentru casă și grădină.
Firma noastră vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de produse din fier forjat de serie, importate din Italia şi fabricate în mai multe ţări precum Brazilia, Argentina, Mexic, SUA, Canada, Suedia, Franta, Spania, Polonia, Ukraina şi România. Firma noastră reunește tradiția care este proprie prelucrării artizanale a fierului forjat cu căutarea constantă de inovații tehnice și estetice: de la utilizarea ultimelor tehnologii de fabricație până la alegerea materialelor totul în firmă concurează la crearea de produse de avangardă.

Diversitatea produselor este covârșitoare, ajungând până la 34.000 de variante, ceea ce vă vor face alegerea mai uşoară (sau mai grea).

Totodată firma noastră vine în întâmpinarea şi sprijinul tuturor lăcătuşilor și sudorilor (micilor meseriaşi) sau firmelor specializate în lucrări din fier forjat pentru îmbunătăţirea şi mărirea vitezei de lucru precum şi creşterea calităţii. De asemenea, gama de produse cuprinde confecţionarea a tot ce se poate gândi despre fierul forjat (scări, balustrăzi, garduri, porţi, grilaje, mobilier, obiecte de decor).

Vă vor surprinde plăcut perfecţiunea produselor şi simetria lor, ceea ce va determina lucrări executate de calitate, şi implicit o afacere bună.

Vă mulţumim că ne-aţi ales pe noi!
 

Cataloage
Noutăți


Intretinerea fierului forjat pe perioada iernii

Data:14/01/2021 13:03:16

Este cunoscut faptul ca odata cu trecerea timpului, elementele din fier forjat au nevoie de putina atentie pentru a-si pastra luciul, mai ales atunci cand acestea sunt tinute in aer liber. Este recomandat ca obiectele de mobilier din fier forjat sa fie adapostite de ploaie...

[ Mai multe articole ] [ Citeste mai mult ]
Arta Fierului © 2021