0727.329.733 / 0722.588.659
0727.329.733, 0722.588.659
arta fierului
arta fierului
arta fierului
arta fierului
Următorul transport în 7 zile
Număr produse 1372
Număr produse în promoție 449
Ultima actualizare 26.10.2020 15:48:15
Balustrade potrivite casei tale

Procesul de construcție și cel de amenajare al unei case reprezintă o provocare, care poate ocupa o perioadă lungă de timp, marcată de un număr ridicat de decizii. Majoritatea dintre ele sunt hotărâri care se iau o singură dată, în momentul în care se decide stilul arhitectural, care va dicta modul în care este gândită întreaga construcție.

În funcție de spațiul disponibil, dar și de dorințele următorului locatar, se va alege un tip de design care va trebui să se regăsească în toate elementele componente casei și grădinii. În acest mod ne asigurăm că locuința are un aspect unitar și devine un spațiu în care îți este drag să îți petreci timpul.

Aspectul exterior al casei și al grădinii este dictat în mare măsură de elementele care predomină, cum ar fi poarta și gardul, balconul sau scara exterioară, în cazul în care acestea există. De aceeași manieră, piesele care ocupă o suprafață mai extinsă în interior, joacă și ele un rol foarte important în crearea ambianței, iar aici ne referim la scara casei și balustrada care o completează. Pe langa rolul funcțional, care oferă siguranță membrilor familiei, balustrada unei scări este și un element important de design, care completează stilul arhitectural al casei. Arta Fierului are posibilitatea de a crea o gamă nelimitată de elemente pentru balustradă.

Cataloage
Noutăți


Gardurile si portile din fier forjat, sfaturi

Data:06/10/2020 11:42:49

O poarta sau un gard din fier forjat este un plus atractiv pentru orice proprietate. Dar pentru a fi pastrate bine, gardurile si portile vor avea nevoie de intretinere. Pentru a va asigura ca portile si gardurile dvs. din fier forjat sunt intotdeauna frumoase, ar...

[ Mai multe articole ] [ Citeste mai mult ]
Arta Fierului © 2020