0727.329.733 / 0722.588.659
0727.329.733, 0722.588.659
arta fierului
arta fierului
arta fierului
arta fierului
Următorul transport în 9 zile
Număr produse 1242
Număr produse în promoție 429
Ultima actualizare 22.01.2021 14:06:17
Gardurile si portile din fier forjat, sfaturi

O poarta sau un gard din fier forjat este un plus atractiv pentru orice proprietate. Dar pentru a fi pastrate bine, gardurile si portile vor avea nevoie de intretinere. Pentru a va asigura ca portile si gardurile dvs. din fier forjat sunt intotdeauna frumoase, ar trebui sa urmati cateva sfaturi:

– Luati masuri de protectie. Atunci cand sunt expuse in medii cu umiditate ridicata gardurile si portile din fier forjat pot rugini. Pentru a indeparta rugina, puteti aplica un strat de protectie de ceara speciala la gardul dvs. sau puteti aplica o substanta protectoare.
– Vopsiti gardul/poarta.
– Curatati gardul/poarta.
– Inspectati ferm gardul de fier in mod regulat.
– Reparati petele de rugina. In cazul in care o portiune mica a gardului dvs. a inceput sa rugineasca, puteti lua masuri pentru a minimiza pagubele. Este indicat sa utilizati un smirghel sau o lama de otel pentru a indeparta rugina, apoi aplicati ceara speciala pentru a opri coroziunea. O alta metoda ar fi aplicarea unui strat de vopsea ce va ascunde aspectul ruginei. In situatia in care gardul este ruginit foarte tare, va trebui sa apelati la o companie specializata in reparare garduri fier forjat.
– Indreptati sectiunile indoite. Daca se intampla ca dintr-un accident gardul dvs. din fier forjat sa sufere vreo indoitura, este posibil sa reusiti sa il remediati singur prin incalzirea sectiunii indoite a gardului. In cazul in care daunele sunt grave, apelati la o societate de profesionisti in fier forjat pentru repararea gardului.

Cataloage
Noutăți


Intretinerea fierului forjat pe perioada iernii

Data:14/01/2021 13:03:16

Este cunoscut faptul ca odata cu trecerea timpului, elementele din fier forjat au nevoie de putina atentie pentru a-si pastra luciul, mai ales atunci cand acestea sunt tinute in aer liber. Este recomandat ca obiectele de mobilier din fier forjat sa fie adapostite de ploaie...

[ Mai multe articole ] [ Citeste mai mult ]
Arta Fierului © 2021