0727.329.733 / 0722.588.659
0727.329.733, 0722.588.659
arta fierului
arta fierului
arta fierului
arta fierului
Următorul transport în 12 zile
Număr produse 1231
Număr produse în promoție 429
Ultima actualizare 04.08.2021 15:47:53
Termeni de utilizare

1. Condiții generale pentru utilizarea site-ului

Site-ul este în proprietatea și administrarea companiei noastre. Atunci când accesați site-ul și utilizați conținutul lui, înseamnă că acceptați implicit condițiile generale de acces și utilizare detaliate mai jos.

2. Dreptul la proprietate intelectuală   

2.1. Drepturi de autor

Firma noastră se consideră a fi autorul site-ului arta-fierului.ro. Imaginile și textele integrate în acest site sunt proprietatea noastră sau a unor terți care au autorizat să le utilizăm. Reproducerea digitală sau pe hârtie a conținutului prezentat este autorizată fără nici un fel de constrângere, doar dacă este destinată uzului strict personal. Dacă informația de pe arta-fierului.ro este folosită în scop comercial sau pentru a fi prezentată în public (seminarii, training-uri, conferințe etc), atunci va trebui să fie menționată sursa.

2.2 Drepturi de marcă

Titulatura și logo-urile Artafierului SRL sunt mărci înregistrate de către Artafierului SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără acordul Artafierului SRL este infracțiune de contrafacere și se pedepsește conform legilor în vigoare.

3. Modificări ale conținutului site-ului

Artafierului SRL își rezervă dreptul de modificare a conținutului de pe site, fără nici un fel de preaviz. Artafierului SRL nu este însă responsabilă pentru felul în care este utilizat conținutul site-ului sau pentru implicațiile care ar putea decurge din utilizarea acestuia. 

4. Legături către alte site-uri

Site-ul arta-fierului.ro conține legături către alte site-uri. Aceste link-uri au fost incluse numai pentru a servi intereselor dumneavoastră de informare. Artafierului SRL nu este responsabilă de conținutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri. 

Artafierului SRL nu este responsabilă pentru orice daună decurgând din accesarea acestui site sau a link-urilor către alte site-uri pe care acesta le conține. Daunele potențiale includ, dar nu se limitează la virușii care v-ar putea ataca sistemul de calcul.

5. Modificări ale termenilor și conditiilor generale

Artafierului SRL își rezervă dreptul de a modifica, adăuga sau retrage termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului la orice oră și fără preaviz. Orice utilizare a site-ului după schimbarea acestor condiții înseamnă implicit că sunteți de acord cu modificările apărute.

6. Politica de confidențialitate

Atunci când vizitați site-ul arta-fierului.ro este probabil să vi se ceară informații personale (de ex. nume și adresa de e-mail) pentru a avea acces la anumite servicii oferite de noi. Aceste servicii pot include newsletter-e sau alerte periodice.

Artafierului SRL colectează date personale atunci când acestea sunt furnizate din proprie inițiativă de către utilizatori. Aceste date sunt folosite în scopurile interne declarate în secțiunea site-ului în care sunt solicitate (exemplu: trimiterea propunerilor de parteneriat).

Artafierului SRL poate folosi cookie-uri pentru a măsura activitatea site-ului. Prin această tehnologie sunt colectate informații precum: tipul browser-ului și sistemul de operare, sistemul metric, localizarea geografică. Datele sunt colectate pe o bază anonimă. Singurul scop al colectării acestor informații este de a adapta informația la preferințele fiecarui utilizator.

Pentru a respecta dreptul dumneavoastră la confidențialitate, Artafierului SRL nu închiriază, vinde sau înstrăinează sub nici o formă datele abonaților site-ului unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau la solicitarea unor organisme de stat abilitate.

Cataloage
Noutăți


Decoratiuni din fier forjat

Data:02/06/2021 15:29:40

În ziua de astăzi obiectele din fier forjat sunt din ce în ce mai căutate, datorită rezistenței acestora și design-ului unic ce poate fi realizat conform preferințelor fiecarui client. Robust, rafinat și rezistent, fierul forjat are numeroase atuuri pentru decorațiunile de interior. Mobilele din fier...

[ Mai multe articole ] [ Citeste mai mult ]
Arta Fierului © 2021