0727.329.733 / 0722.588.659
0727.329.733, 0722.588.659
arta fierului
arta fierului
arta fierului
arta fierului
Următorul transport în 1 zile
Număr produse 1381
Număr produse în promoție 464
Ultima actualizare 20.04.2018 14:37:17
Clasic si Modern

Design-ul interior este unul dintre cele mai inspirate modalitati de realizare a unui proiect unic, personal si cu personalitate. In realizarea unui design interior eclectic (care combina stilul clasic cu cel
modern) – unul dintre trendurile in voga in domeniu este alegerea unor obiecte de mobilier din fier forjat.


Fie ca vorbim de obiecte din mobilier din fier forjat de dimensiuni reduse: masute de cafea, scaune, cuiere etc sau ca aducem in discutie mobilier din fier forjat de dimensiuni mari, care se transforma in punctul central al incaperii: pat, dulap, canapea, efectul vizual pe care acestea il au asupra intregi compozitii este fabulos. Imbinarea elegantei esentelor de lemn cu duritatea fierului forjat ofera un efect fabulos ambiantei.

In viziunea multora dintre noi stilul eclectic este el insusi o forma de alipire a doua concepte relativ
antagonce: clasic si modern. In afara de faptul ca ideea prin care clasicul si modernul se afla intr-o respingere structurala este infirmata prin insusi faptul ca modernismul s-a dezvoltat avand ca punct de plecare elemente clasice, stilul eclectic pare sa fie armonia perfecta, pare sa redea cel mai bine tendinta societatii actuale: progresul constant, dorinta de inovare, precum si aplecarea catre valorile clasice, catre traditii.

Aceeasi perceptie se aplica si in cazul obiectelor de mobilier din fier forjat, in care sunt introduse si elemente din lemn masiv. Desi eleganta si suavitatea esentelor de lemn masiv par sa fie in antiteza cu duritatea fierului, atunci cand acesta din urma este prelucrat cu maiestrie, cand formele sunt perfect realizate astfel incat duritatea sa se transforme in rafinament, alipirea celor doua pare fireasca.

Magazinul nostru online Arta-Fierului este ideal pentru a te ajuta sa oferi casei tale un aer unic, personal, contribuind la realizarea unui design deosebit – obiectele din fier forjat sunt o perfecta modalitate de expresie a elegantei rafinate.

Cataloage
Noutăți


Balcoane si balustrade din fier forjat

Data:19/04/2018 15:40:37

Balcoanele cu balustrade din fier forjat păstrate prezintă caracteristicile perioadei în care au fost realizate şi influenţe stilistice diverse, în funcţie de zona în care se află, germane, în vestul ţării, franceze în sud. Apărute pe la sfârşitul secolului al XIX-lea, aceste balustrade sunt o...

[ Mai multe articole ] [ Citeste mai mult ]
Arta Fierului © 2018